Τα Νέα μας

Τα Νέα μας

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ – WIND HELLAS | ZELOS

19/12/2019
Στο σεμινάριο αυτό τα στελέχη της εταιρείας τηλεπικοινωνιών είχαν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε τομείς των διαπραγματεύσεων που είναι εξαιρετικά χρήσιμοι σε επίπεδο θεωρητικής κατάρτισης αλλά και πρακτικής εφαρμογής όπως: επιμεριστική έναντι ενοποιητικής διαπραγμάτευση, ζώνη πιθανής συμφωνίας, εναλλακτικά πλάνα, ομαδικές διαπραγματεύσεις, θεωρία παιγνίων, στυλ διαπραγματευτών κ.ά. παράλληλα με hints & tips για το πώς μπορούν να φέρνουν το παιχνίδι στα μέτρα τους.

PRAKSIS BCC – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ & ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ

29/11/2019
Εκπαίδευση τεχνικών πωλήσεων & διαπραγματεύσεων στους ωφελούμενους του 12ου κύκλου του Business Coaching Center της MKO PRAKSIS, με τη χορηγία των Citi Foundation και Oriflame Hellas.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

1ο εργαστήρι Μεσοδιευθυντικής Ανάπτυξης

21/11/2019
Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη στη Λευκωσία, το 1ο εργαστήρι Μεσοδιευθυντικής Ανάπτυξης σε στελέχη του Πανεπιστημίου τα οποία πρόκειται να αναλάβουν ή έχουν υπό την εποπτεία τους ομάδες. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε θεματικές ενότητες Επικοινωνίας, Ανάθεσης Εργασιών, Παρακίνησης Προσωπικού, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Διαχείρισης Αλλαγών και Διαχείρισης Χρόνου, με χρήση οπτικοακουστικών μέσων και πρωτότυπων διαδικτυακών τεστ κατανόησης σε πραγματικό χρόνο.

ΕΕΑ – ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

«Μέντορες Έγκαιρης Προειδοποίησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων»

20/10/2019
Συμμετοχή και πιστοποίηση στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ με τίτλο «Μέντορας Έγκαιρης Προειδοποίησης ΜΜΕ», που πραγματοποιήθηκε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στις 18,19 & 20/10/2019 στο πλαίσιο του έργου με τίτλο ««COSME/COS–Early Warning EU–2016-4-01 – Ευρωπαϊκό Δίκτυο για την έγκαιρη προειδοποίηση και για την Υποστήριξη των Επιχειρήσεων στη δεύτερη ευκαιρία» της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας COSME με Number Grant Agreement 738452».

Περισσότερα...

PRAKSIS BCC – 12ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

05/10/2019
Άλλος ένας κύκλος ξεκίνησε, με νέους συμμετέχοντες, όνειρα και φιλοδοξίες για μία πετυχημένη διαδρομή στο επιχειρείν. Η Β.ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ συνεχίζει την αρωγή της σε αυτή την προσπάθεια, με υπηρεσίες συμβουλευτικής και mentoring.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

18/09/2019
Σε συνέχεια της πρώτης φάσης που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο, τα Στελέχη Πωλήσεων της εταιρείας συγκεντρώθηκαν σε ένα όμορφο ξενοδοχείο στην Ερέτρια. Οι συμμετέχοντες, έχοντας γνωρίσει τις βασικές έννοιες της πρώτης ενότητας σε πωλήσεις & διαπραγματεύσεις και εξοικειωθεί με τις ομαδικές ασκήσεις, συμμετείχαν στα role plays που σχεδιάστηκαν βάσει των εμπειριών που μας μετέφεραν οι ίδιοι. Κατά συνέπεια, εφαρμόζοντας βιωματικές ασκήσεις ενισχύθηκαν στο να αναπτύξουν επικοινωνιακές δεξιότητες, προκειμένου να ενισχύσουν την επιρροή τους στους παραγωγούς, με βασικό στόχο την αύξηση πωλήσεων.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

02/07/2019
Με πλήθος συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή στη Θεσσαλονίκη, σεμινάριο πωλήσεων σε Γεωπόνους & Διοικητική ομάδα της ΛΥΔΑ Α.Ε. Τα στελέχη της εταιρείας δούλεψαν σε διαδραστικές ασκήσεις εφαρμόζοντας τεχνικές πωλήσεων και διαπραγματεύσεων, συνδυάζοντας θεωρία και πράξη.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ - ΚΥΠΡΟΣ

29/05/2019
Με ξεχωριστή επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, διήμερο σεμινάριο Διαπραγματεύσεων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (Λευκωσία) σε στελέχη του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος. Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα μέσα από διαδραστικές ασκήσεις και χρήση οπτικοακουστικών μέσων, να αναλύσουν τα κυριότερα είδη διαπραγμάτευσης, να ανακαλύψουν βασικά σημεία κλειδιά και παράλληλα να προσδιορίσουν το προσωπικό τους στυλ ως διαπραγματευτές. Το γεγονός αυτό τους έδωσε την ευκαιρία να αξιολογήσουν την εφαρμογή βελτιωτικών αλλαγών, προκειμένου να προσαρμόζονται και ανταποκρίνονται αποτελεσματικότερα στις εκάστοτε απαιτήσεις.

PRAKSIS BCC – 11ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

27/03/2019
Το βραβευμένο πλέον από πολλούς φορείς PRAKSIS BCC συνεχίζει την πετυχημένη διαδρομή του στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι με την ενεργό συμμετοχή της VK & ASSOCIATES.

PRAKSIS BCC – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

22/03/2019
Εκπαίδευση τεχνικών πωλήσεων & επικοινωνίας στους ωφελούμενους του 11ου κύκλου του Business Coaching Center της MKO PRAKSIS, με τη χορηγία των Citi Foundation και Oriflame Hellas.

PRAKSIS BCC – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ

16/03/2019
Εκπαίδευση βασικών αρχών οικονομίας κι επιχειρηματικότητας στα πλαίσια λειτουργίας μιας πετυχημένης επιχείρησης, στους ωφελούμενους του 11ου κύκλου του Business Coaching Center της MKO PRAKSIS, με τη χορηγία των Citi Foundation και Oriflame Hellas.

PRAKSIS – EMPLOYABILITY

27/02/2019
Ενημερωτική μερίδα σε ανέργους του προγράμματος Employability, για την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου στην Ελλάδα, παράλληλα με τις εμπορικές δραστηριότητες του energeia.shop και της nrg και τις προοπτικές επαγγελματικής δραστηριοποίησης στον εν λόγω τομέα. Επιπροσθέτως, διενέργεια δίωρου σεμιναρίου βασικών αρχών πωλήσεων και επικοινωνίας.

INAGROS

30/01/2018
Σύναψη συμφωνίας με την Inagros IKE, μία startup εταιρεία στον τομέα πρόγνωσης καλλιεργειών ακριβείας με συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο και ανάληψη ρόλου ως Chief Operating Officer.

CYTA HELLAS – VODAFONE

28/12/2018
Αμοιβαία συμφωνία τερματισμού διαχείρισης του Cyta Shop Αμαρουσίου, κατόπιν 7ετούς λειτουργίας με εξαιρετικά αποτελέσματα σε θέματα εμπειρίας πελάτη και ανάπτυξης εταιρικών πωλήσεων.

PROCESS PEOPLE PURPOSE (PPP)

02/11/2018
Σύναψη συμφωνίας για συνεργασία σε θέματα εκπαίδευσης προσωπικού και ανάπτυξης αγοράς στο τομέα λιανικής.

PRAKSIS BCC – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

19/10/2018
Εκπαίδευση τεχνικών πωλήσεων & επικοινωνίας στους ωφελούμενους του 10ου κύκλου του Business Coaching Center της MKO PRAKSIS, με τη χορηγία των Citi Foundation και Oriflame Hellas.

NRG - MOTOR OIL

17/09/2018
Επέκταση συμφωνίας με την nrg Trading House Ενεργειακή Α.Ε. και τη Motor Oil (Hellas) για παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών φυσικού αερίου για οικίες & επιχειρήσεις, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος energeia.shop και δικτύου αντιπροσώπων.

PRAKSIS BCC – 10ος ΚΥΚΛΟΣ

29/08/2018
Μετά από ένα σύντομο διάλλειμμα, ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τους ωφελούμενους του 10ου κύκλου, με αξιολόγηση των αιτήσεων συμμετοχής το Σεπτέμβριο και έναρξη των συναντήσεων συμβουλευτικής αμέσως μετά, έως και τον Ιανουάριο του 2019.

energeia.shop

07/07/2018
Ολοκληρωμένη διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος προγραμμάτων ηλεκτρικής ενέργειας energeia.shop με δυναμική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook & linked-in

NRG – Ανάπτυξη Δικτύου Αντιπροσώπων

11/06/2018
Σύναψη συμφωνίας με την nrg Trading House Ενεργειακή Α.Ε. για παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας για οικίες & επιχειρήσεις, μέσω ανάπτυξης πανελλαδικού δικτύου αντιπροσώπων.

PRAKSIS BCC – SALES TRAINING

04/05/2018
Οι καλές συνήθειες… παραμένουν καλές! Εκπαίδευση τεχνικών πωλήσεων στους ωφελούμενους του 9ου κύκλου του Business Coaching Center της MKO PRAKSIS, στις εγκαταστάσεις της Oriflame Hellas, στο Μαρούσι.

Procurement Negotiations Masterclass - Singapore

20/04/2018
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Σιγκαπούρη, τριήμερο διεθνές σεμινάριο Διαπραγματεύσεων Προμηθειών στο ξενοδοχείο Furama, υπό την αιγίδα της Equip Global. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία μέσα από βιωματικές ασκήσεις, προβολή βίντεο, ανταλλαγή απόψεων και ανατροφοδότηση να επαναπροσδιορίσουν το προσωπικό τους στυλ διαπραγμάτευσης, προσαρμόζοντάς το στις απαιτήσεις των εκάστοτε συνθηκών.

BIZIGA (Νέο Δελχί, Ινδία)

28/03/2018
Σύναψη συνεργασίας με την εταιρεία Biziga για την αντιπροσώπευση σε Ελλάδα και Κύπρο του LeadPro, μιας εφαρμογής προσομείωσης επιχειρηματικού/εταιρικού περιβάλλοντος με βασικό θέμα την ηγεσία (στυλ, ικανότητες, δυνατά σημεία και περιοχές προς ανάπτυξη). Η εν λόγω εφαρμογή στο λίγο χρόνο λειτουργίας της έχει διαδοθεί ταχύτατα (περισσότεροι από 10.000 χρήστες σε 35 χώρες), έχοντας αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές! Με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ο χρήστης λαμβάνει σε πραγματικό χρόνο ανατροφοδότηση για τις αποφάσεις που πήρε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και πώς αυτές επηρρέασαν την ομάδα του σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο σύμφωνα με τα διάφορα στυλ ηγεσίας που εφάρμοσε.

PRAKSIS BCC - CITI FOUNDATION

23/01/2018
Την πρώτη θέση του διαγωνισμού επιχειρηματικότητας "PRAKSIS BCC Business Awards - Powered by the Citi Foundation"
και το βραβείο των 2.000 ευρώ κατέκτησε η INAGROS, η επιχειρηματική ιδέα που ανέπτυξε μία ομάδα φοιτητών του Ε.Μ.Π. και της Γεωπονικής Σχολής με την υποστήριξη σε επίπεδο Business & Marketing Plan του Συμβούλου Βασίλη Κασιμάτη, μέλος του BCC

Η Inagros έχει δημιουργήσει ένα τεχνολογικό εργαλείο που συνδέει αποδοτικά τον γεωπόνο με τον αγρότη και φέρνει την τεχνολογία στα μέτρα τους. Σκοπός είναι η γεωργία ακριβείας, η αύξηση της παραγωγής, η μείωση του κόστους και η βελτίωση της ποιότητας των καλλιεργειών.

PRAKSIS BCC – SALES TRAINING

22/12/2017
Εκπαίδευση τεχνικών πωλήσεων στους εκπαιδευόμενους του 8ου κύκλου του Business Coaching Center της MKO PRAKSIS, στις εγκαταστάσεις της Oriflame Hellas, στο Μαρούσι.

ΑRTEBELLUM FRANCE

07/11/2017
Σύναψη συμφωνίας με την εταιρεία Artebellum SAS (France) για τον επανασχεδιασμό (Διεπαφή & Εμπειρία Χρήστη) καθώς και την επικαιροποίηση της στρατηγικής για τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας www.artebellum.com. Η Artebellum δραστηριοποιείται ως digital market place μεταξύ συλλεκτών & επενδυτών για αγοραπωλησίες αντικειμένων υψηλής αισθητικής αξίας, όπως: κλασσικά αυτοκίνητα, συλλεκτικά ρολόγια, vintage μοτοσυκλέτες και πολλά άλλα.

ZELOS EFFECTIVE SOLUTIONS - WIND

01/10/2017
Έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Zelos Effective Solutions, για την υλοποίηση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος με τίτλο «Customer Experience Excellence» για τα στελέχη της Τηλεπικοινωνιακής εταιρείας WIND.

EQUIP GLOBAL

01/09/2017
Υπογραφή συμφωνίας με την EQUIP GLOBAL για τη διεξαγωγή τριήμερου workshop με θέμα: “Διαπραγματεύσεις Προμηθειών” και τόπο διεξαγωγής τη Σιγκαπούρη, τον Απρίλιο του 2018.

ARTEMAT ITALY

29/08/2017
Σύναψη συμφωνίας με την Artemat Italy για την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα των υπηρεσιών της σε περιβάλλον web, που αφορούν Business Games management simulation, τεστ αξιολόγησης σε soft & hard skills, διαχείρισης χρόνου και λήψης αποφάσεων.
Αναλυτικότερες πληροφορίες στο http://www.artemat.it/en/

FORTHNET-NOVA - SALES TRAINING

01/07/2017
Με ιδιαίτερη επιτυχία διοργανώθηκε διήμερο workshop Πωλησιακής Εκπαίδευσης Προσωπικού Τμήματος Εξωτερικών Τηλεφωνικών Κέντρων, στις 26 και 28 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Κάντζα Παλλήνης. Οι συμμετέχοντες είχαν μεταξύ άλλων την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε θέματα διαπραγματεύσεων, συναισθηματικής νοημοσύνης και personal branding.

PRAKSIS BCC – 8ος ΚΥΚΛΟΣ

29/06/2017
Μία πετυχημένη συνεργασία χαρακτηρίζεται μεταξύ άλλων από τη διάρκεια και την αντοχή της στο χρόνο! Στα πλαίσια αυτά οδεύουμε ολοταχώς προς την έναρξη του 8ου κύκλου προγράμματος για το Business Coaching Center, με την αρωγή της CITI FOUNDATION η οποία χρηματοδοτεί το έργο. Έναρξη του νέου κύκλου τον Οκτώβριο του 2017, με 4μηνη διάρκεια και υποβολή αιτήσεων έως και 11.09.2017.

MASTER – ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

05/06/2017
Στα πλαίσια της Δράσης με αντικείμενο «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ 29-64 ΕΤΩΝ ΣΕ ΚΛΑΔΟΥΣ ΑΙΧΜΗΣ» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ανατέθηκε από το MASTER KEK, το έργο της ανάπτυξης εκπαιδευτικού υλικού, του σχεδιασμού και της διδασκαλίας για τις ενότητες ΠΩΛΗΣΕΩΝ & MARKETING.

ΕΡΓΟ «ΕΘΕΛΩΝ» ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΨΥΧΙΚΟΥ

15/05/2017
Σε συνεργασία με την εταιρεία Executive Options που είχε αναλάβει εξολοκλήρου το έργο προβολής του εθελοντισμού «ΕΘΕΛΩΝ» για το Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού, η VK Consulting ανέλαβε την ενημέρωση και πρώτη φάση εκπαίδευσης των υποψήφιων εθελοντών. Το διήμερο εργαστήριο εθελοντισμού έλαβε χώρα στις 8 & 9 Μαϊου στο πρώην Blue Bell και στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία!

Αναπτύχθηκαν μεταξύ άλλων οι έννοιες του επίσημου και ανεπίσημου εθελοντισμού, το προφίλ του εθελοντή, οι υποχρεώσεις που συνοδεύουν την εθελοντική δράση, τα οφέλη που προκύπτουν σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο, διαφορές μεταξύ εθελοντισμού και φιλανθρωπίας κ.ά. Παράλληλα προβλήθηκαν διάφορα videos με μαρτυρίες εθελοντών που περιέγραψαν τόσο τις εμπειρίες όσο και τα συναισθήματα που βίωσαν από τη συμμετοχή τους!

PRAKSIS BCC – 7ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

03/02/2017
Συνέχεια στο σερί της πετυχημένης συνεργασίας με την PRAKSIS για τον 7ο κύκλο προγράμματος του Business Coaching Center με χρηματοδότηση από τη CITI FOUNDATION, για την VK Consulting. Έναρξη τον Μάρτιο 2017 και με διάρκεια 4μηνη.

OTE ACADEMY - YOULEAD EXELIXIS

01/02/2017
Στα πλαίσια της εξαιρετικής συνεργασίας με τον OTE ACADEMY, η VK Consulting συμμετέχει στην υλοποίηση του vol.2 του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Ηγεσίας "YouLead EXELIXIS" για τα στελέχη του ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ. Έναρξη τον Μάρτιο 2017, με εκτιμώμενη διάρκεια έως το τέλος του έτους.

Scroll Up