Ιστορικό

Κυριότερα έργα

Summary of major undertaken projects

2023
Εταιρεία Παπαδοπούλου | Being Essential
Εταιρεία Παπαδοπούλου  | Being Essential

Σεμινάριο Διαπραγματεύσεων

Τετραήμερο σεμινάριο διαπραγματεύσεων για τα στελέχη της εταιρείας, με ιδιαίτερη έμφαση στις αγορές του εξωτερικού, στοχεύοντας στην ενίσχυση των δεξιοτήτων τους και στη βελτίωση της αποτελεσματικότητάς τους σε διεθνείς εμπορικές συναλλαγές.

Πανεπιστήμιο Κύπρου
Πανεπιστήμιο Κύπρου

Σεμινάρια:
Business Ethics
Human Resource Management

Στο πλαίσιο της διαρκούς εκπαίδευσης του προσωπικού του Πανεπιστημίου, διεξήχθησαν διήμερα σεμινάρια που συνέβαλαν σημαντικά στην απόκτηση πολύτιμων γνώσεων και στην ανάπτυξη σχετικών δεξιοτήτων για όλα τα στελέχη με θέσεις ευθύνης.

ALBA | 100 Mentors | Τράπεζα Πειραιώς
ALBA | 100 Mentors | Τράπεζα Πειραιώς

Εκπαιδευτικά Εργαστήρια | Υπηρεσίες εκπαίδευσης στις συμμετέχουσες του προγράμματος EQUALL, Women Makers & Founders, σε θέματα επιχειρηματικότητας

ANTENNA TV – DRAGONS’ DEN GREECE
ANTENNA TV – DRAGONS’ DEN GREECE

Συνεργασία με το κανάλι και την παραγωγή ως Business Advisor για την αξιολόγηση υποψηφίων που αναζητούν χρηματοδότηση στα πλαίσια της εκπομπής Dragons’ Den. Η δραστηριότητα περιλάμβανε τα εξής:

  1. Αξιολόγηση επιχειρηματικών σχεδίων.
  2. Προτάσεις βελτίωσης των επιχειρηματικών πλάνων.
  3. Αποτίμηση εταιρείας και διερεύνηση των πιθανοτήτων για χρηματοδότηση.
  4. Παροχή συμβουλών σχετικά με την επικοινωνία της ιδέας στους Dragons.
  5. Υποστήριξη επιχειρηματιών, τόσο σε υφιστάμενες όσο και σε υπό ίδρυση εταιρείες.

Μέσω αυτών των δράσεων, στόχος ήταν να διασφαλιστεί ότι οι υποψήφιοι επιχειρηματίες είχαν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες τους με επιτυχία στους επενδυτές Dragons.

ΔΕΗ
ΔΕΗ

Εκπαίδευση Στελεχών Καταστημάτων, Προϊσταμένων και Area Managers στη θεματική ενότητα εμπειρίας πελάτη. Το έργο διεξήχθη τόσο online, όσο και με φυσική παρουσία, διήρκησε 6 μήνες και αφορούσε το σύνολο των καταστημάτων της ΔΕΗ πανελλαδικά, σε συνεργασία με το Διεθνές Κολλέγιο Αθηνών (ICBS).

2022
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Σεμινάρια:
Διαπραγματεύσεις & Επίλυση Εργασιακών Διαφορών
Επιχειρηματική Ηθική
Design Thinking

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης κατάρτισης του προσωπικού του Πανεπιστημίου, πραγματοποιήθηκαν διήμερα σεμινάρια που με τη σειρά τους συνέβαλαν στην απόκτηση πολύτιμων γνώσεων και στην ανάπτυξη σχετικών δεξιοτήτων σε όλα τα στελέχη που κατέχουν θέσεις ευθύνης.

ALBA Graduate Business School
ALBA Graduate Business School

Εκπαιδευτικά Εργαστήρια | Υπηρεσίες εκπαίδευσης στους συμμετετέχοντες του προγράμματος Craft your Business II, στους κύκλους 2, 3 και 4, σε θέματα επιχειρηματικότητας

PRC GROUP – ΟΜΙΛΟΣ ΤΙΤΑΝ
PRC GROUP – ΟΜΙΛΟΣ ΤΙΤΑΝ

Titan Sales Academy | Θεματικά Εργαστήρια Δεξιοτήτων Επικοινωνίας και παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης σε στελέχη της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ

ALBA Hub for Entrepreneurship and Development (AHEAD)
ALBA Hub for Entrepreneurship and Development (AHEAD)

Εκπαιδευτικά Εργαστήρια | Υπηρεσίες εκπαίδευσης στις συμμετέχουσες του προγράμματος EQUALL, Women Makers and Founders σε θέματα επιχειρηματικότητας

PLANET
PLANET

Σεμινάριο με θέμα Μάρκετινγκ, πωλήσεις και τεχνικές πρόσβασης στις αγορές σε ωφελούμενους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Αγ.Αναργύρων-Καματερού

2021
PRC GROUP – ΟΜΙΛΟΣ ΤΙΤΑΝ
PRC GROUP – ΟΜΙΛΟΣ ΤΙΤΑΝ

Titan Sales Academy | Θεματικά Εργαστήρια Πωλήσεων και παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης σε στελέχη της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ

ALBA Graduate Business School
ALBA Graduate Business School

Business Coaching | Παροχή υπηρεσιών coaching σε θέματα επιχειρηματικότητας στα προγράμματα “Odyssey Incubation” και “Craft your Business”

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Σεμινάριο Διαπραγματεύσεων | Άλλο ένα πετυχημένο σεμινάριο διαπραγματεύσεων διεξήχθη διαδικτυακά στις 7 & 8 Μαίου, για στελέχη του Πανεπιστημίου Κύπρου που παρά τους περιορισμούς συμμετείχαν ενεργά και με αμείωτο ενδιαφέρον σε όλα τα δρώμενα του προγράμματος!

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, BLUE LAB
ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, BLUE LAB

Sales & Marketing workshop

Ανάπτυξη θεματικών ενοτήτων που αφορούν τα βασικά σημεία ενός επιχειρηματικού πλάνου, το νεκρό σημείο, τη σημασία της επικοινωνίας στις πωλήσεις, τη διαχείριση αντιρρήσεων καθώς και την αξία της εμπειρίας πελάτη. Περισσότερα στο bluelab.gr

2020
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Σεμινάριο Διαπραγματεύσεων | Σε συνέχεια της ιδιαίτερα πετυχημένης πρεμιέρας, πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στις 13 & 14 Οκτωβρίου το 2ο διήμερο σεμινάριο Διαπραγματεύσεων σε εργαζομένους του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος.

Σεμινάριο Διαχείρισης Ομάδας | Αντίστοιχα, έχοντας μπει οι βάσεις μιας εξελικτικής διαδικασίας εκπαίδευσης Μεσοδιευθυντικών Στελεχών, το 3ο διήμερο σεμινάριο Διαχείρισης Ομάδας διεξήχθη στις 15 & 16 Οκτωβρίου, με εξαιρετικά αποτελέσματα!

Δ. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε
Δ. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε

Ανάληψη έργου αναδιάρθρωσης εταιρειών και εκσυγχρονισμού εξοπλισμού, εφαρμογών και διαδικασιών του Ομίλου Εταιρειών Δ. Σαραντόπουλος Α.Ε, με αντικείμενο την παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών.

PRAKSIS
PRAKSIS

Σε συνέχεια του εξαιρετικού προγράμματος της Praksis BCC, διεξήχθησαν ο 13ος και 14ος κύκλος , όπου 24 νέες και υπό σύσταση επιχειρήσεις έλαβαν συμβουλευτική καθοδήγηση από τη Β. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ στο πώς να σχεδιάσουν, αναπτύξουν και εφαρμόσουν το δικό τους επιχειρηματικό πλάνο.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Μετά την επιτυχία του 1ου εργαστηρίου, διεξήχθη στη Λευκωσία στις 4 και 5 Μαρτίου, το 2ο εργαστήρι Μεσοδιευθυντικής Ανάπτυξης σε στελέχη του Πανεπιστημίου τα οποία πρόκειται να αναλάβουν ή έχουν υπό την εποπτεία τους ομάδες. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε θεματικές ενότητες Επικοινωνίας, Ανάθεσης Εργασιών, Παρακίνησης Προσωπικού, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Διαχείρισης Αλλαγών και Διαχείρισης Χρόνου, με χρήση οπτικοακουστικών μέσων και πρωτότυπων διαδικτυακών τεστ κατανόησης σε πραγματικό χρόνο.

BLACK LIGHT
BLACK LIGHT

Ανάληψη έργου Business Planning τριετίας για την ΚοινΣΕπ BLACK LIGHT μία επιχείρηση αποτελούμενη από ανθρώπους με και χωρίς οπτική αναπηρία. Τα στελέχη της Back Light σχεδιάζουν δράσεις που έχουν ως σκοπό την ένταξη και την αλληλεπίδραση των ατόμων με μερική, ή ολική απώλεια όρασης, σε όλους τους τομείς της επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής, δημιουργώντας ταυτόχρονα γέφυρες ανάμεσα σε ανθρώπους με και χωρίς όραση.

2019
ZELOS – WIND
ZELOS – WIND

Διεξαγωγή ημερήσιου Σεμιναρίου Διαπραγματεύσεων. Τα στελέχη της εταιρείας τηλεπικοινωνιών είχαν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε τομείς όπως: επιμεριστική έναντι ενοποιητικής διαπραγμάτευση, ζώνη πιθανής συμφωνίας, εναλλακτικά πλάνα, ομαδικές διαπραγματεύσεις, θεωρία παιγνίων, στυλ διαπραγματευτών κ.ά. παράλληλα με hints & tips για το πώς μπορούν να φέρνουν το παιχνίδι στα μέτρα τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας
για να προγραμματίσουμε μια συνάντηση και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.