Ιστορικό

Ιστορικό

Συνοπτικός απολογισμός κυριότερων έργων

2012

Ανάληψη έργου από την Deutsche Telekom AG για ανάπτυξη αγοράς στην Ελλάδα, αναφορικά με υπηρεσίες επικοινωνίας Μ2Μ (machine-to-machine) Το έργο φέρει τίτλο «M2M Lead and Project Generation” και έχει 6μηνη διάρκεια.

Ανάληψη έργου διαπραγμάτευσης προμηθειών σε κλίμακα έτους, τόσο σε υλικό όσο και σε υπηρεσίες, για το Κέντρο Γυναικολογίας και Αναπαραγωγής «ΓΕΝΝΗΜΑ»

Ανάληψη έργου σύνταξης επιχειρηματικού πλάνου για ανάπτυξη σε Ελλάδα και εξωτερικό της εταιρείας Replayce, Alternative Educational System (υποψήφιο το 2010 για την καινοτομία του στα βραβεία “Στέλιος Χατζηιωάννου”), που λειτουργεί υπό την αιγίδα της άλλοτε πρωταθλήτριας στο επί κοντώ Έρρικας Πρεζεράκου

Συνεργασία με την εταιρεία “Movinno Ltd.” και αντικείμενο τη συμμετοχή στο έργο ανάπτυξης και προβολής ειδικού λογισμικού εγκατεστημένου σε smartphone, για χρήση από ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα ή ακόμα και με μηδενική όραση (blind and visually impaired people)

2013

Ανάθεση έργου από τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) με αντικείμενο την Ανάπτυξη Mobile Εφαρμογής σε περιβάλλον Apple iOs, 
για iPhone & iPad.

Συνεργασία με την εταιρεία PCM ΕΠΕ, για παροχή υπηρεσιών Project Management του έργου «Learning Network», που υλοποιείται στο πλαίσιο επιμέρους έργων ΤΟΠΕΚΟ, ΤΟΠΣΑ και Κλαδικών Σχεδίων Διαρθρωτικής Προσαρμογής. Το έργο έχει προσδιοριστεί σε 12μηνη διάρκεια.

Επέκταση της συνεργασίας με την PCM ΕΠΕ, ως Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας-Facilitator για την πόλη του Αγρινίου στα πλαίσια υλοποίησης των έργων ΤΟΠ ΕΚΟ (LEARNING NETWORK) «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ» και «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ».

Συνεργασία με το ΚΕΚ ΔΙΑΣΤΑΣΗ για παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης θεωρητικής κατάρτισης στο προσωπικό των εταιρειών:

• Carrefour Μαρινόπουλος (στις πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Ρόδος, Λάρισα, Καρδίτσα, Πάτρα, Άργος) και
• ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΑΑΕ (Αθήνα),
στα πλαίσια του έργου «Διαρθρωτική προσαρμογή εργαζομένων και επιχειρήσεων εντός της οικονομικής κρίσης», με τα εξής θεματικά αντικείμενα και μερική/ολική κατάρτιση περιεχομένου:

- Πωλήσεις & Επικοινωνία
- Διοίκηση & διαχείριση ομάδας
- Αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών
- Διαχείριση άγχους
- Διαχείριση κρίσεων

Σε συνέχεια της συνεργασίας με το ΚΕΚ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, συμμετοχή σε Round Table στο Ναύπλιο, Ρουμάνων Επιχειρηματιών ως Εμπειρογνώμονας σε θέματα Επιχειρηματικότητας, με αντικείμενο την παρουσίαση της φιλοσοφίας Learning Networks και τη μεταφορά τεχνογνωσίας στα πλαίσια χρηματοδότητησης του έργου “Alternative Pentru Somaj” από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο Ρουμανίας.

2014

Συνεργασία με το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) για την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής σε επιχειρήσεις.

Συνεργασία με ΟΤΕ ACADEMY ως Εξωτερικός Συνεργάτης - Εισηγητής στα πλαίσια του έργου “Βranded Custοmer Experience Excellence (BC2X)” για τον ΟΜΙΛΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΟΤΕ.

Έναρξη συνεργασίας με τις εταιρείες Learning Systems Hellas και Achieve Global ως Senior Consultant & Trainer. Πιστοποίηση ως Εκπαιδευτής από τη Zenger Folkman για το πρόγραμμα ανάπτυξης ηγεσίας “Extraordinary Leader”

2015

Επέκταση της συνεργασίας με το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, ως Επιστημονικός Συνεργάτης, στα πλαίσια υλοποίησης του υποέργου «Συμβουλευτική υποστήριξη μικρών επιχειρήσεων σε θέματα καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και συνεργασιών»

Επιπροσθέτως:

• Εκπόνηση μελέτης αποτύπωσης της υφιστάμενης κατάστασης και προοπτικών ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Αττικής
• Σύνταξη προτάσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης.
• Ένταξη στο Μητρώο Μεντόρων του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ και παράλληλη παροχή υπηρεσιών mentoring σε ωφελούμενες επιχειρήσεις

Επέκταση της συνεργασίας με ΟΤΕ ACADEMY ως Εξωτερικός Συνεργάτης - Εισηγητής για το έργο “Βranded Custοmer Experience Excellence (BC2X)”.

Κατάρτιση περιεχομένου και παράδοση σεμιναρίου με τίτλο “ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” σε στελέχη του ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ για λογαριασμό του ΟΤΕ ACADEMY

Επέκταση της συνεργασίας με την Achieve Performance Consulting Group, και παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης στις εταιρείες:

• Lidl Hellas
• Lafarge Holcim
• Menarini Hellas
• Interamerican

Στις θεματικές ενότητες:

- Επικοινωνίας & Συνεργασίας,
- Συμβουλευτικής Πώλησης με Ενσυναίσθηση
- Υγιεινής & Ασφάλειας στο χώρο εργασίας
- Επικοινωνία και Συνεργασία Ιατρού – Ασθενούς

2016

Συνέχεια στην πετυχημένη συνεργασία με την OTE ACADEMY με τη συμμετοχή ως Εισηγητής στα 3ήμερα workshops Ηγεσίας στελεχών του ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ, στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “YouLead EXELIXIS v.1 “

Έναρξη συνεργασίας με τη ΜΚΟ PRAKSIS και το Business Coaching Center, (κέντρο παροχής δωρεάν επιχειρηματικής εκπαίδευσης, συμβουλευτικής και business coaching), ως Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από τη VISA, διαρκεί 4 μήνες και βοηθά υποψηφίους να υλοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα συνθέτοντας με την απαιτούμενη καθοδήγηση ένα λειτουργικό επιχειρηματικό σχέδιο.

Μετά την πετυχημένη συνεργασία στον 5ο κύκλο προγράμματος του BCC με την PRAKSIS, συνεχίζουμε δυναμικά και στον 6ο κύκλο με έναρξη τον 10/2016.

Ένταξη ως Business Mentor στο πανευρωπαϊκό έργο “Early Warning Europe”, με τη συμμετοχή των: IME ΓΣΕΒΕΕ, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Υπουργείου Επιχειρηματικότητας της Δανίας Το έργο ξεκίνησε στη Δανία το 2007 και μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει περισσότερες από 5.000 επιχειρήσεις που έχουν βρεθεί σε βαθιά κρίση, ακολουθώντας μία φιλοσοφία πέρα από τα στερεότυπα της αγοράς, όπως μαρτυρά το ακόλουθο διάγραμμα:

Scroll Up