Ιστορικό

Summary of major undertaken projects

2021
Μάιος

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Σεμινάριο Διαπραγματεύσεων | Άλλο ένα πετυχημένο σεμινάριο διαπραγματεύσεων διεξήχθη διαδικτυακά στις 7 & 8 Μαίου, για στελέχη του Πανεπιστημίου Κύπρου που παρά τους περιορισμούς συμμετείχαν ενεργά και με αμείωτο ενδιαφέρον σε όλα τα δρώμενα του προγράμματος!

Απρίλιος

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, BLUE LAB

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, BLUE LAB

Sales & Marketing workshop

Ανάπτυξη θεματικών ενοτήτων που αφορούν τα βασικά σημεία ενός επιχειρηματικού πλάνου, το νεκρό σημείο, τη σημασία της επικοινωνίας στις πωλήσεις, τη διαχείριση αντιρρήσεων καθώς και την αξία της εμπειρίας πελάτη. Περισσότερα στο bluelab.gr

2020
Νοέμβριος

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Σεμινάριο Διαπραγματεύσεων | Σε συνέχεια της ιδιαίτερα πετυχημένης πρεμιέρας, πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στις 13 & 14 Οκτωβρίου το 2ο διήμερο σεμινάριο Διαπραγματεύσεων σε εργαζομένους του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος.

Σεμινάριο Διαχείρισης Ομάδας | Αντίστοιχα, έχοντας μπει οι βάσεις μιας εξελικτικής διαδικασίας εκπαίδευσης Μεσοδιευθυντικών Στελεχών, το 3ο διήμερο σεμινάριο Διαχείρισης Ομάδας διεξήχθη στις 15 & 16 Οκτωβρίου, με εξαιρετικά αποτελέσματα!

Μάιος

Δ. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε

Δ. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε

Ανάληψη έργου αναδιάρθρωσης εταιρειών και εκσυγχρονισμού εξοπλισμού, εφαρμογών και διαδικασιών του Ομίλου Εταιρειών Δ. Σαραντόπουλος Α.Ε, με αντικείμενο την παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Απρίλιος

PRAKSIS

PRAKSIS

Σε συνέχεια του εξαιρετικού προγράμματος της Praksis BCC, διεξήχθησαν ο 13ος και 14ος κύκλος , όπου 24 νέες και υπό σύσταση επιχειρήσεις έλαβαν συμβουλευτική καθοδήγηση από τη Β. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ στο πώς να σχεδιάσουν, αναπτύξουν και εφαρμόσουν το δικό τους επιχειρηματικό πλάνο.

Μάρτιος

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Μετά την επιτυχία του 1ου εργαστηρίου, διεξήχθη στη Λευκωσία στις 4 και 5 Μαρτίου, το 2ο εργαστήρι Μεσοδιευθυντικής Ανάπτυξης σε στελέχη του Πανεπιστημίου τα οποία πρόκειται να αναλάβουν ή έχουν υπό την εποπτεία τους ομάδες. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε θεματικές ενότητες Επικοινωνίας, Ανάθεσης Εργασιών, Παρακίνησης Προσωπικού, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Διαχείρισης Αλλαγών και Διαχείρισης Χρόνου, με χρήση οπτικοακουστικών μέσων και πρωτότυπων διαδικτυακών τεστ κατανόησης σε πραγματικό χρόνο.

Φεβρουάριος

BLACK LIGHT

BLACK LIGHT

Ανάληψη έργου Business Planning τριετίας για την ΚοινΣΕπ BLACK LIGHT μία επιχείρηση αποτελούμενη από ανθρώπους με και χωρίς οπτική αναπηρία. Τα στελέχη της Back Light σχεδιάζουν δράσεις που έχουν ως σκοπό την ένταξη και την αλληλεπίδραση των ατόμων με μερική, ή ολική απώλεια όρασης, σε όλους τους τομείς της επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής, δημιουργώντας ταυτόχρονα γέφυρες ανάμεσα σε ανθρώπους με και χωρίς όραση.

2019
Σεπτέμβριος

ZELOS – WIND

ZELOS – WIND

Διεξαγωγή ημερήσιου Σεμιναρίου Διαπραγματεύσεων. Τα στελέχη της εταιρείας τηλεπικοινωνιών είχαν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε τομείς όπως: επιμεριστική έναντι ενοποιητικής διαπραγμάτευση, ζώνη πιθανής συμφωνίας, εναλλακτικά πλάνα, ομαδικές διαπραγματεύσεις, θεωρία παιγνίων, στυλ διαπραγματευτών κ.ά. παράλληλα με hints & tips για το πώς μπορούν να φέρνουν το παιχνίδι στα μέτρα τους.

Αύγουστος

PRAKSIS – Citi Foundation – Oriflame

PRAKSIS – Citi Foundation – Oriflame

Εκπαιδεύσεις τεχνικών πωλήσεων & διαπραγματεύσεων στους ωφελούμενους του 11ου και του 12ου κύκλου του Business Coaching Center της MKO PRAKSIS, με τη χορηγία των Citi Foundation και Oriflame Hellas.

Ιούλιος

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη στη Λευκωσία, το 1ο εργαστήρι Μεσοδιευθυντικής Ανάπτυξης σε στελέχη του Πανεπιστημίου. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε θεματικές ενότητες Επικοινωνίας, Ανάθεσης Εργασιών, Παρακίνησης Προσωπικού, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Διαχείρισης Αλλαγών και Διαχείρισης Χρόνου, με χρήση οπτικοακουστικών μέσων και πρωτότυπων διαδικτυακών τεστ κατανόησης σε πραγματικό χρόνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας
για να προγραμματίσουμε μια συνάντηση και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.